Компанијата БС-Дака почнува со работа од Април 2000 год. со само двајца вработени.

Основна и почетна дејност на фирмата е трговија со керамика и санитарија, но со тек на време и побарувачката на пазарот се проширува асортиманот со БОИ И ЛАКОВИ, па се до комплетен асотриман на производи за целиот дом.

Водовод , санитарија ,плочки, електрика, бои и лакови, компјутерско тонирање за сите нив, градежни малтери, ИЗРАБОТКА НА ФАСАДИ ЗА ЗГРАДИ и КУЌИ, а од 2016 год. воведовме и целосен асортиман на ЛАМИНАТИ.

БС-Дака се стреми да ги задоволи сите барања на купувачите и е во тек со последните трендови на материјали за разубавување на Вашиот дом.

По успешната 15 годишна работа, нашата приказна е 2 изложбени салони со 8 вработени.
Се надеваме дека со Ваша помош оваа приказна ќе продолжи.