БЕСПЛАТЕН

ТРАНСПОРТ

КОМПЈУТЕРСКО НИЈАНСИРАЊЕ

TIKKURILA, ZORKA SABAC, MAXIMA, BEKAMENT, CERESIT

ПЛАЌАЊЕ

НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

За Нас

Фирмата БС-ДАКА ДООЕЛ СКОПЈЕ постои од 1 Aприл 2000година.
На самиот старт почнавме со 1 продавница и 2 вработени за да во 2014
бидеме со 2 продавници и 9 вработени. Се занимаваме со продажба на големо
и мало на: Плочки, Санитарија, Бои и Лакови, Фасади, Железарија, Електрика, Водовод.

Прочитај повеќе

Ви требаат детални информации за нашите производи?
Контактирајте нè или посетете некоја од нашите продавници во Скопје
baumit
HERZ LOGO-01
Logo_Argenta_B
logo_1352795312
th
Grohe_logo_logotype_emblem
maxima
Geberit-Logo.svg
bekament
298781666_559450572559401_5690359846452043083_n
310436629_450410623862349_6639509723619142792_n
ferro solo red
logo_splet2
326270108_881981096331395_80908827857653068_n